Synsprøve i Hørsholm

Synsprøve

Vi tilbyder en Synsprøve i Hørsholm

Hos Unik Optik tilbyder vi synsprøve udført af en erfaren optometrist. Vi har mange års erfaring i at lave en grundig synsprøve i Hørsholm. Vi har de bedste maskiner og måleudstyr til at kunne udføre en synsprøve af højeste kvalitet. Vi sørger hele tiden for at uddanne os inden for de nyeste teknikker, så du altid er garanteret en høj standard. Det er altsammen med til, at du kan få brilleglas og kontaktlinser, der matcher dine øjne perfekt. Vi tilbyder også en synsprøve i Hørsholm, som er en udvidet måling, hvor vi tager billeder af din nethinde samt måling af trykket i øjet. Alt sammen vil blive sendt til en øjenlæge, som giver en vurdering af dit øje. På den måde er du sikker på, at alt er, som det skal være.

Vi tilbyder bl.a.

team

Kunderne er i centrum

Når du træder ind som kunde i vores butik, vil du altid blive mødt med et smil. Vi kan hjælpe dig med at skabe det look, du søger. Vi har en lang række forskellige mærker, som alle sammen er af højeste kvalitet. Vi er en selvstændig butik, hvilket gør, at vi selv vælger de vare, vi har på hylderne. Vi kan derfor garantere, at alt, vi sælger lever op til vores høje standarder. Vi lytter altid til dine behov som kunde. Vores erfarne medarbejdere vil hjælpe dig med at finde en løsning, der matcher dine behov.

Kontakt os for svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende en synsprøve i Hørsholm? Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig. Vi gør en dyd ud af at yde en god kundeservice. Du kan kontakte os på telefon 45 86 44 99 eller på mail hoersholm@unikoptik.dk. Book en synsprøve i Hørsholm og hver sikker på, du får det maksimale ud af dit syn.

Besøg os i butikken og se et

Stort udvalg af mærker

Hos os finder du altid tidens nyeste tendenser og førende designs indenfor briller og solbriller.
Mindst to gange om året er vi ude på de internationale messer og samle inspiration – og ikke mindst finde de nyeste muligheder til dig inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.