Brillebutik i Hørsholm

Om os

Fokus på kunderne i brillebutik i Hørsholm

Unik Optik er en brillebutik i Hørsholm, der blev grundlagt i 1972. Vi har lige, siden butikken blev grundlagt, haft fokus på at yde en kundeservice i verdensklasse. Vi er en selvstændig brillebutik i Hørsholm, som er uafhængig af kæder og kan derfor selv bestemme vores udvalg af briller, brilleglas og kontaktlinser, så du altid er sikker på at få den bedste kvalitet og nyeste teknologi. Det giver dig en tryghed at du hos os, ved hvilke produkter vi forhandler, da vi kun fører mærkevarer og ikke gemmer dårlige produkter under eget privatlabel brand.

I vores synsprøverum bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine glas eller kontaktlinser altid tilpasset individuelt til dig. Vi laver også en udvidet måling, hvor du kan få taget billeder af din nethinde, samt måling af dit tryk i øjet. Billederne sender vi til nogle danske øjenlæger som vurderer om alt ser normalt ud, eller om der er behov for en yderligere undersøgelse. Denne udvidede måling koster 398,- kr. og laves med vores Fundus kamera.

Unik

Eget værksted

Vi har eget værksted hos Unik Optik, da det giver dig en mere faglig og personlig betjening. Vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Vi mener, det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet og monteret vores glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader Unik Optik, skal de være 100% i orden.

Kontakt os for svar på dine spørgsmål

Når du kontakter vores brillebutik i Hørsholm, vil du altid modtage ærlig og kompetent vejledning fra en erfaren optometrist. Vores fokus er på dine behov og ønsker. Du er altid garanteret højeste kvalitet hos Unik Optik. Du kan kontakte os på telefon 45 86 44 99 eller på mail hoersholm@unikoptik.dk.

Støtte og sponsorater

Vi støtter det lokale ishockey hold hold Rungsted Seier Capital.

Samarbejdspartnere

Har du brug for at blive tilset af en øjenlæge, eller vil høre mere om synskorrigerende behandlinger, så kontakt Øjenklinikken Hørsholm. Klinikken er privat og uden ventetid

Vi leverer sikkerhedsbriller og skærmbriller via samarbejdsaftaler med Dansk ErhvervsOptik. Læs mere om erhvervsbriller på danskerhvervsoptik.dk og lav en aftale allerede i dag.

Personale

Birger Iversen

Birger Iversen

Optometrist / Indehaver

Uddannet i 1988 som Optometrist hos Buus Optik i Roskilde. Har taget al efteruddannelse inden for kontaktlinser og har mere end 25 års erfaring med tilpasning af alle typer. Startede i butikken i 1993 og overtog forretningen i 2003 efter Henrik Peulicke.

Tina Davidsen

Tina Davidsen

Optometrist

Uddannet i 1995 som Optometrist hos Rønne Optik i Nykøbing Falster. Har ligeledes mange års erfaring med tilpasning af alle typer kontaktlinser. Arbejdede i 15 år som butikschef i Norge hos Brilleland, med ansvar for den daglige drift.

Vivi Mark Jensen

Vivi Mark Jensen

Optiksekretær

Uddannet i 1995 som Optometrist hos Rønne Optik i Nykøbing Falster. Har ligeledes mange års erfaring med tilpasning af alle typer kontaktlinser. Arbejdede i 15 år som butikschef i Norge hos Brilleland, med ansvar for den daglige drift.

Julie H. Iversen

Julie H. Iversen

Optometrist studerende

Er på sit sidste praktikophold, inden hun afslutter sin Bachelor i Optometri i 2025. En meget dygtig og engageret studerende, der er meget vidende og dygtig til at lave synsprøver og nu også laver kontaktlinser, samt kontroller.

Gitte Larsen

Gitte Larsen

Optometrist

Er uddannet i 1993 som Optometrist hos Bent Blaabjerg, Wolthers Briller
Specilalist i alle slags kontaktlinser og brille optik. Har tidligere været selvstændig hos Wolthers Briller og har efterfølgende arbejdet, som ansat hos private optikere.

Besøg os i butikken og se et

Stort udvalg af mærker

Hos os finder du altid tidens nyeste tendenser og førende designs indenfor briller og solbriller.
Mindst to gange om året er vi ude på de internationale messer og samle inspiration – og ikke mindst finde de nyeste muligheder til dig inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.