Udvidet Synsanalyse

Fundus kamera

Unik Optik Hørsholm tilbyder udvidet synsanalyse med Fundus kamera og oct scanner

De fleste af os går til optikeren for at få tjekket synet og finde ud af, om vi har brug for briller eller kontaktlinser. Men du kan også blive screenet for mistanke om en lang række sygdomme, der kan være langt mere alvorlige end lang- og nærsynethed samt bygningsfejl.

Vi tilbyder en scanning af øjet ved hjælp af et såkaldt fundus og OCT kamera – et meget avanceret kamera, der kan fotografere nethinden .

Det er en udvidet synsanalyse, hvor optikeren ved hjælp af ny teknologi OCT, fotograferer nethinden i tværsnit så man kan se flere lag og dermed opdage flere øjensygdomme. På billederne kan man se, om der skulle være tegn på øjenlidelser som grøn stær, AMD eller modermærker på nethinden – eller andre sygdomme i kroppen som fx forhøjet blodtryk og diabetes. På den måde kan vi nogle tilfælde faktisk spotte sygdomme, der potentielt kan blive livstruende.

Optiker tager billedet – lægen stiller diagnosen

Som optiker kan og må man ikke stille diagnoser; det kan kun lægeuddannet fagpersonale. Optikeren tager billederne, som sendes til en faguddannet og kompetent dansk øjenlæge, der analyserer billederne. Er der tegn på uregelmæssigheder, kontakter optikeren kunden som herefter henvises til øjenlæge i lokalområdet.

Jo hurtigere man opdager sygdommen, jo bedre kan man behandle

OCT scanningen bliver analyseret og behandlet i butikken. Den sendes så til øjenlægen for gennemsyn og vurdering og der sendes svar retur inden for 24 timer.

OCT og Fundus scanningen kan hjælpe med at opdage sygdomme hurtigere, end de ellers ville være blevet. På den måde får man hurtig vished – og kan komme hurtigt videre i sundhedssystemet, hvis øjenlægen finder noget, der bør undersøges nærmere.

Scanningen er ikke et forsøg på at konkurrere med øjenlægerne – optikeren skal ses som et ”ekstra led”, der hurtigt kan spotte, hvem der har brug for at komme til øjenlæge hurtigt. At stille diagnoser og igangsætte behandlinger lader optikeren øjenlægerne om.

En udvidet synsanalyse med OCT og fundus kamera koster 898 kr. Vores almindelige synsprøve er altid gratis.

Besøg os i butikken og se et

Stort udvalg af mærker

Hos os finder du altid tidens nyeste tendenser og førende designs indenfor briller og solbriller.
Mindst to gange om året er vi ude på de internationale messer og samle inspiration – og ikke mindst finde de nyeste muligheder til dig inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.