Natlinser

Natlinser

Få natlinser hos Unik Optik Hørsholm

Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med de innovative natlinser kan du få dine ønsker opfyldt. Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, med helt specielle egenskaber. Man bruger den om natten! Mens du sover omformer linsen din hornhinde. Når du står op om morgenen, tager du linsen ud og ser klart hele dagen uden brugen af briller eller kontaktlinser.

Alternativ til Lasik-operation
Den orthokeratologiske* korrektion giver i modsæt- ning til operation ingen varige forandringer. Hvis du blot stopper med at bruge linserne, vil dit syn vende tilbage til udgangspunktet. Dog har natlinser og operation et sammenligneligt resultat. Et skarpt og klart syn uden briller eller kontaktlinser. Natlinser er alternativet uden risikoen.

Sådan fungerer de

Natlinser omformer øjets hornhinde mens du sover, således at du næste dag kan se klart. Allerede første nat vil du opleve en mærkbar forandring, og som regel efter 3-12 dage vil du opnå den fuldstændige virkning af linserne. Effekten fra natlinserne virker dagen lang og minimum 16 timer. Jo lavere styrke jo længere effekt.

Hornhindens fleksibilitet gør dette muligt
Den orthokeratologiske process benytter sig af menneskets hornhindes elastisitet. I løbet af natten omformer linsen hornhinden nøjagtigt i mikrometer som et aftryk i en form. Denne omformning holder i mindst 16 timer før den finder tilbage i sin naturlige form.

Reversibel korrektion
Den orthokeratologiske process er reversibel. Hvilket betyder, at så snart du ikke længere anvender natlin- serne, vil hornhinden finde tilbage i sin naturlige form i løbet af kort tid.

Kan benyttes af de fleste nærsynede
Natlinser kan korrigere nærsynethed op til -5,50D. Ca 75 % af alle nærsynede ligger indenfor denne kategori. Linserne kan også korrigere bygningsfejl op til -2,50D og læsestyrke op til +1,75.

Tilpasses kun af specialister
Personer med øjensygdomme skal ikke tilpasses med natlinser. Hvis du går til en kvalificeret kontaktlinse specialist, kan denne vurdere om dine øjne er egnet til brugen af natlinser. Ved tilpasningen vil din kontaktlinsespecialist kontrollere den perfekte pasform af linsen. Linserne er ud fra nøjagtige målinger fra en topograf**, specialfremstillet nøjagtigt til dine øjne. I starten vil der være daglig kontrol, for at kontrollere at den ønskede effekt fremkommer. Derefter en gang hver 6. måned.

Nærsynhed
Flere studier*** viser at hvis du bruger natlinser så bremser man udviklingen af nærsynetheden. Det vil sige, et barn på 12 år, med ca. -1,00D der starter med briller eller almindelige kontaktlinser vil ende som voksenmedenstyrkeomkring -3,00D–4,00Dmens en 12 årig med -1,00D der begynder med natlinser typisk vil ende med omkring -2,00D i styrke som voksen.

Besøg os i butikken og se et

Stort udvalg af mærker

Hos os finder du altid tidens nyeste tendenser og førende designs indenfor briller og solbriller.
Mindst to gange om året er vi ude på de internationale messer og samle inspiration – og ikke mindst finde de nyeste muligheder til dig inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.