Optiker i Vedbæk

Kompetent rådgivning og vejledning

Optiker i Vedbæk

Din lokale optiker i Vedbæk

Søger du en dygtig optiker i Vedbæk, der altid har et smil på læben? Så er du kommet til de helt rigtige. Hos Unik Optik har vi mange års erfaring som professionel optiker i Vedbæk. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der sikrer, at du finder et par briller eller kontaktlinser efter dine behov.

Vi kan rådgive dig inden for blandt andet:

For os er det vigtigt, at dine briller bliver præcis som du ønsker. Det gælder både udseende og funktionalitet. Vi ønsker at ramme din personlige stil, så du modtager en unik løsning kun for dig.

brilleforretning
brillebutik

Alt inden for de nyeste trends

Vores optiker i Vedbæk holder sig løbende opdateret gennem internationale messer. Her lærer vi om de nyeste trends inden for mode og design. Det er med til at sikre, at vi altid kan levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi sælger mange populære mærker, som med garanti vil falde i din personlige smag.

Vi sørger for at være med dig gennem hele processen, så du kan føle dig i trygge hænder. Det er vores mål, at du modtager en løsning, som du bliver glad og tilfreds med – samtidig med at du har glæde af det i mange år frem. Lad vores optiker i Vedbæk hjælpe dig allerede i dag.

Kontakt vores optiker i Vedbæk

Har du brug for vejledning fra vores optiker i Vedbæk? Kig forbi og besøg os i dag. Vi står klar til at tage imod dig med et stort smil. Vi sørger for, at du bliver rådgivet til den løsning, der imødekommer både dine behov og forventninger. Kontakt os på telefon 45 86 44 99, eller send en mail til hoersholm@unikoptik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.