Optiker i Rungsted

Skræddersyet løsning efter din personlige stil

Optiker i Rungsted

Professionel optiker i Rungsted

Har du brug for en dygtig optiker i Rungsted? Vi er eksperter i alt inden for briller og kontaktlinser til både børn og voksne. Med mange års erfaring i branchen, kan vi tilbyde at skræddersy en løsning, der matcher dine unikke behov og ønsker. Lad os hjælpe med at finde en løsning, der imødekommer dine visioner.

Vi kan hjælpe med alt inden for blandt andet:

Hos din lokale optiker i Rungsted gør vi kun brug af de bedste maskiner og professionelt udstyr. Vi bliver løbende uddannet inden for den nyeste viden, teknikker og kommende trends, så vi altid kan levere resultater af højeste kvalitet.

brilleforretning
brillebutik

Bred vifte af muligheder

Er du i tvivl om hvilken løsning, der vil passe dine behov bedst – så står vi klar til at hjælpe. For at kende til dine behov, sørger vores optiker i Rungsted for at udføre en grundig synsprøve. Det er med til at sikre, at vi forstår din situation og dermed kan levere den helt rigtige løsning.

Når du vælger os, er du sikret en optiker, som altid leverer kvalitetsløsninger. Vi tilpasser dine glas og kontaktlinser individuelt til dig, så de kommer til at passe helt perfekt. Målet for os er, at du bliver glad og tilfreds med dine nye briller eller kontaktlinser.

Besøg vores optiker i Rungsted i dag

Når du køber briller i Hørsholm, tilbyder vi at teste dit syn, så vi kan lave brilleglas, der er skræddersyet dig og dine øjne. Vores erfarne optometrist er uddannet inden for de nyeste teknikker. Samtidig har vi de bedste maskiner og måleudstyr. Det er altsammen med til at sikre dig det bedst mulige sluresultat.

Vi sliber selv alle brilleglas i vores eget værksted. Når du køber nye briller i Hørsholm, vil dine brilleglas blive slebet, så de passer perfekt til dine nye briller. Vi sørger for, at dine briller altid er 100% i orden, når du forlader vores butik.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.