Optiker i Birkerød

Fokus på dine unikke stil

Optiker i Birkerød

Serviceminded optiker i Birkerød

Har du brug for rådgivning fra en professionel optiker i Birkerød? Hos Unik Optik har vi mange års erfaring og stærke kompetencer inden for briller og kontaktlinser. Vores optiker i Birkerød lader dig ikke gå fra vores brillebutik, før dine nye briller eller kontaktlinser er 100% i orden.

Vi kan hjælpe med at vejlede dig inden for blandt andet:

Uanset hvilke visioner du har til dine briller eller kontaktlinser, så er vi sikker på, at vores optiker i Birkerød kan hjælpe. Vi leverer også sikkerhedsbriller og skærmbriller ved hjælp af vores samarbejdspartner Dansk Erhvervsoptik. For at vi kan sikre det bedste resultat for alle vores kunder, tilbyder vi en grundig synsprøve. Du kan med fordel bestille en tid eller besøge os allerede i dag.

brilleforretning
brillebutik

Vi har eget værksted

Vi har vores helt eget værksted i brillebutikken. Det gør, at vi hurtigt og effektivt kan løse ethvert problem, som du står overfor. Vores optiker i Birkerød sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller, så de matcher præcis dine behov. Vi garanterer kvalitetsresultater, som holder i mange år frem.

Hvis du har brug for at blive tilset af en professionel øjenlæge, så har vi et stærkt samarbejde med Øjenklinikken Hørsholm. Klinikken er privat og helt uden ventetid, så tøv ikke med at række ud til os, når du har brug for deres ekspertise.

Bestil en tid hos vores optiker i Birkerød

Vores erfarne optiker i Birkerød tilbyder professionel rådgivning og vejledning. Du kan trygt stole på os, når vi hjælper dig igennem hele processen. Vores mål er, at du modtager et resultat, som passer til din personlige stil og forventninger. Kontakt os på telefon 45 86 44 99, eller send en mail til hoersholm@unikoptik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.