Briller i Vedbæk

Bredt udvalg af unikke briller

Briller i Vedbæk

Briller i Vedbæk af højeste kvalitet

Hos Unik Optik har vi mange års erfaring i skræddersyede løsninger inden for briller, solbriller og kontaktlinser til både børn og voksne. Vi holder os løbende opdateret med trends, mode og design, så vores sortiment altid lever op til de nyeste tendenser på markedet. Det er med til at sikre, at vi har briller til enhver smag.

Vi har mange populære mærker, herunder eksempelvis:

  • Dior
  • Fendi
  • Lafont
  • Guess
  • Lindberg
  • Tom Ford
  • … og mange flere

Vi tilbyder et bredt sortiment af flotte og unikke briller nær Vedbæk, Fredensborg, Birkerød og Hørsholm. Har du brug for kontaktlinser, så hjælper vi dig også gerne med det.

brilleforretning
brillebutik

Fokus på dine individuelle behov

Når du køber briller i Vedbæk, er du sikret et skræddersyet par, der opfylder dine behov og personlige stil. Mindst to gange om året er vores optikere på internationale messer for at indsamle inspiration, så vi har de bedste muligheder og løsninger til vores kunder.

Vi lader dig først gå hjem med dine briller, når de er 100 %, som du har brug for. Derfor kan du trygt stole på os, når du vælger at få dine briller i Vedbæk. Vi er sikker på, at vi kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig.

Find de rigtige briller i Vedbæk

Har du spørgsmål til vores optiker? Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning. Det er med til at sikre at du modtager et par briller i Vedbæk, som bliver præcis som du ønsker. Uanset hvilke behov du har, så er vi sikker på, at vores optiker kan hjælpe dig. Du er velkommen til at besøge os, eller kontakte os på telefon 45 86 44 99, eller send en mail til hoersholm@unikoptik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Hvad siger vores kunder?

Professionel service

Jeg har lige købt briller og solbriller med styrke hos Unik Optik i Hørsholm. Professionel og grundigt check og synstest. Kvalitetsmærker og godt udvalg

Rigtige fagfolk

Her er du i hænderne på fagfolk. Har fået et par briller der passer. God service og kvalitet er altid værd at betale for. Unik optik lever op til deres navn.

Unik Optik

Virkelig god og kompetent rådgivning, og altid parat til at hjælpe.

Perfekt kunderservice

De hjalp med at finde og tilpasse briller, til vores datter. God kommunikation og styr på tingene. Godt gået.

Følg os på både Facebook og Instagram

Find nyheder og tilbud på vores sociale medier

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.